Novinky pro rok 2011 v klubu SŽM Pečky!

15.01.2011 14:52

Vážení návštěvníci,

rok s rokem se zase sešel, a máme tu rok 2011. Tento rok bude v našem klubu ve znamení velkých změn. Máme v plánu pár novinek a nových projektů v našem klubu a na našich kolejištích.

 

V první řadě, věc největšího charakteru - budeme rozšiřovat klub. Už dlouho cítíme, že Vám máme stále co, a co nového na našich pravidelných výstavách ukázat. Z četných dotazů kam až to chceme táhnout, odpovídám - daleko :)

Bojujeme s místem v klubovně už dlouho a při větším počtu návštěvníků je u nás už opravdu těsno, a kolejiště dostávají zabrat od zimních bund, batohů na zádech návštěvníků a ručiček malých dětí.

Po rozšíření klubu uvidíte zpět kolejiště velikosti N, rozšíření stávajích kolejišť o další díly, některá další kolejiště členů klubu, atd...

 

V druhé řadě je v plánu rozšíření klubu o další projekty z řady modelové železnice a výstavby dalších kolejišť. Nebudeme zatím veřejnosti prozrazovat o co přesně půjde, ale tento typ modelové železnice nemá v ČR  žádnou prezentaci, kterou si jistě zaslouží.

A kdo ví, třeba nezůstane jen u jednoho typu železnice, která u nás nemá zastoupení.

 

Pro rok 2011 připravujeme také nové lokomotivy a vagony pro naše kolejiště. Doděláváme na kolejišti H0 vinici s vinařskými sklípy, zříceninu hradu s bohatým jarmarkem a soubojem rytířů, další nová česká jezdící auta na kolejišti H0, atd...

 

Těšíme se na Vás na nějaké z našich dalších pravidelných každoměsíčních výstav u nás v klubu!

-----------------

správce webu